Muschi de Porc Umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 buc muschi de porc
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • busuioc
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt si se calesc in ulei la foc mic. Se adauga rosiile taiate marunt, impreuna cu putina sare, piper, vegeta, busuiocul si o foaie de dafin. Se tine la foc mic, pana devine o pasta omogena, apoi se adauga ciupercile taiate si carnea tocata. Se completeaza cu condimente. Totul se tine pe foc cca 25 minute, amestecande-se din cand in cand.

Muschiul se bate pana devine plat, se condimenteaza, iar cand umplutura se ia de pe foc, se umple, se ruleaza si se pune in tava de cuptor cu putina apa si ulei. Se tine la cuptor cca 1 ora.

Se serveste cu cartofi piure, sau cu orice alta garnitura, dupa preferinta.

Pofta buna.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.