Friptura cu Gogosari si Vin Rosu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne macra de porc felii de 1,5 sau 2 cm grosime
  • 3 lingurite sare
  • 800 ml vin rosu
  • piper macinat
  • coriandru macinat
  • cimbru
  • 8 catei de usturoi zdrobiti
  • 3 linguri boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 6 gogosari taiati felii subtiri
  • 5 linguri ulei

Mod de preparare

Se amesteca ultimele 10 ingrediente bine bine, apoi se adauga carnea si se va asigura ca toate partile bucatilor de carne sunt in contact cu marinada pe care am pregatit-o anterior.

Se lasa 4 ore sa stea, sa se marineze pentru un plus de aroma, un plus de fragezime.
Intr-o tava unsa cu ulei se rastoarna toate compozitia si se aranjeaza toate bucatile frumos, orizontal.
La 220 de grade se va coace 45 minute, intorcand din cand in cand feliile in sosul format.
Se poate servi cu o garnitura simpla, fara multe arome, pt ca aceasta friptura e condimentata. Un pahar de vin rosu poate fi un bun insotitor.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura dunareana

Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...

Tochitura dunareana
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti