Costite cu Usturoi si Rosmarin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coaste de porc
  • ardei
  • usturoi
  • o capatana
  • vin alb 100 ml sos de gratar (barbecue)
  • sare
  • piper
  • rosmarin proaspat
  • untura 2 linguri

Mod de preparare

Intr-o forma rezistenta la cuptor, am pus 2 linguri de untura, cateva feliute de ardei si costitele portionate. Am dres da sare, am acoperit cu folie si am pus la cuptor. Cam dupa jumate de ora, am scos tava, am dat jos folia, am aruncat lichidul din tava. In timpul cat am avut carnea la cuptor, am curatat usturoiul si l-am pisat, am spalat si tocat rosmarinul. Am dat cu usturoi si am presarat rosmarin peste bucatile de carne, apoi am uns cu sos de BBQ deasupra, am pus vinul peste, am dat din nou la cuptor. De data asta nu am mai acoperit.

Din cand in cand mai invarteam bucatile de costita de pe o parte pe alta ca sa se rumeneasca frumos si egal. Intre timp am curatat cartofii si i-am pregatit si pe aia. Cand carnea a fost rumena, am scos din cuptor si am servit langa cartofi copti la cuptor. Cartofii au fost si ei cu usturoi si rosmarin (urmeaza reteta).

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.