Azi am facut cateva pulpite la cuptor pe capac. Am incercat sa impac pe toti din casa in urmatorul fel.
Am luat cateva pulpe de pui le-am curatat, am dezosat partea de jos a pulpei dizlocand osul. Am taiat apoi pulpa in doua pe la articulatie si le-am condimentat cu un pic de sare. Copanelul de jos l-am umplut cu un amestec pe care vi-l descriu in cele ce urmeaza, iar partea superioara a pulpelor le-am impanat cu clisa (slanina afumata ) si bucatele de usturoi, le-am sarat si asezat pe capacul uns cu rama. capacul il asez peste un vas in care pun apa.
Umplutura consta din 1 ficat de pui crud taiat marunt, 1 ou fiert razuit, patrunjel verde tocat, jumate felie paine muiata in lapte apoi stors, sare, piper. Se amesteca totul bine si apoi copanelele dezosate le-am umplut (in locul osului scos am pus umplutura). In partea inferioara a copaneleor am pus o fasie mai lata de slanina pe care am prins-o cu scobitori, iar deasupra am pus deasemeni 2 fasii de slanina, capac prinse in acelasi mod cu scobitori de catre carne. Le asezam si pe acestea langa pulpitele impanate, mai punem in tava 3-4 catei usturoi si cateva feliute de slanina si dam totul la cuptor.
Servim cu mujdei de usturoi cu smantana si cartofi pai.
Ceva bun pentru micul dejun. Eu le-am umplut cu omleta. Le puteti umplute cu ce doriti.
Cosulete umpluteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti