Ciolan de Porc la Cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciolan de porc crud
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 6-7 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 4 bucati de cartofi mai mari
  • 3 bucati morcovi
  • 1 radacina de patrunjel (pastarnac )
  • 4 tulpini de telina
  • rosmarin (optional)

Mod de preparare

Intr-o tava de yena am pus ciolanul de porc si pe langa el am adaugat ceapa verde, morcovii, patrunjelul radacina, telina, toate taiate felii mai groase, usturoiul si ardeiul, am sarat si piperat, si apoi am aduagat si cartofii taiati felii. Am acoperit cu folie si am dat la cuptor la o temperatura ceva mai mare. Cam dupa o ora, am scos folia, am stropit cu uleiul scurs de pe ciolan si am dat din nou la cuptor sa se rumeneasca. A iesit ceva de genul. . .


Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...