Tarta cu cirese si afine

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 cana cu cirese
  • 1 cana cu afine
  • 500 ml iaurt
  • 1 lingura cu zahar
  • 5 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

Se tapeteaza o forma de tarta cu aluat de foietaj si se lasa deoparte.
Se bat bine ouale cu un praf de sare, zahar, zahar vanilat, la final se adauga iaurtul, coaja de lamaie si se rastoarna in tava.
Se pun deasupra fructele si la cuptor va sta 45 min la foc mic.
Dupa ce s-a racit bine, se scoate cu atentie pe un platou, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu taitei lati

Supa de pui cu taitei lati
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj