Spalati si scurgeti zarzavatul, curatati-l si taiati-l marunt.
Tocati marunt verdeata.
Puneti-le intr-un vas mai larg si fierbeti-l bine, pana ce toate legumele sunt facute si lasati la racit.
Treceti totul prin masina de rosii si repuneti pe foc.
Fierbeti amestecand mereu, pana ce scade si are consistenta de bulion gros.
Turnati fierbinte in sticle, capsati si dati la dunst uscat.
Se poate servi simplu, langa preparate de carne (chiftele, snitele, fripturi, etc) sau se adauga la pregatirea diferitelor mancaruri (tocanite, sosuri, supe, ciorbe, erc)
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.