Gogosari la rece

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 1 portie :
  • 6 kg gogosari
  • 700 ml otet
  • 700 grzahar
  • 6 linguri sare la vrac
  • 1 lingura salicil
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
  • hrean

Mod de preparare

Gogosarii se spala si se taie felii dupa cum doriti (in 4 sau felii mai mici).

Se pun intr-un vas mai mare se adauga sarea,otetul, zaharul, salicilul si se amesteca totul bine.

Se lasa 24 ore , sa se patrunda totul bine si se mai amesteca de cateva ori.

Se aseaza gogosarii in borcan, se pun 2 foi de dafin la fiecare borcan, hrean, seminte de mustar si cateva boabe de piper si peste se pune zeama care rezulta .

Borcanele se capseaza si se aseaza in camara

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)