Ghiveci la borcan

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Necesar pt 1 portie :
  • 1 litru ulei
  • 3 kg ceapa
  • 2 kg ardei grasi
  • 1 kg morcovi
  • 5 kg rosii
  • 1 kg fasole verde cruda
  • 2 buc vinete mari
  • 1 legatura mare frunze telina
  • 1 legatura mare frunze patrunjel
  • Ardei iuti facultative 2 buc
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita 1 litru de ulei, 3 kg de ceapa taiata solzisori si 2 kg de ardei taiati bucati mai mari si se lasa la calit;pe urma se adauga 1 kg de morcovi taiati felii subtire si se lasa la calit; cand sunt pe jumatate gata morcovii se adauga 5 kg rosii decojite si taiate cubulete mai mari, apoi se adauga 1 kg de fasole cruda iar spre sfarsit se adauga 2 vinete mari taiate cuburi; se pun frunze de telina, de patrunjel si ardei iute dupa preferinta si se condimenteaza cu sare si piper.

La sfarsit adaugam 1 lingura mare salicil sau 1 plic praf conservant.

Se pun in borcane si se pun borcanele in patura sa stea pana a doua zi .

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.