Amestecatii apa cu otetul si aromele / restul ingredientelot inafara de fenicul si le fierbeti puina clocotesc, in acest moment adaugati si feniculul si lasati ina incepe sa clocoteasca din nou, Stingeti flacar si lasati sa se raceasca putin.
Puneti intr-un borcan sterilizat feniculul si adaugati lichid cit este nevoie ca sa acoperiti, inchideti ermetic cu capac si lasati minim 3 saptamini in caara inainte sa il gustati.
Este bun cu carne fiarte, cu carnuri / fripturi mai grase in general, este picant / iute cit vreti voi sa il faceti cu gust mai puternic sau mai putin puternic de piper, ramane usor crocant.
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti