Fasole Verde, Conservata Pentru Iarna

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -fasole verde
  • -sare grunjoasa
  • -apa

Mod de preparare

Spalati bine pastaile de fasole, indepartati coditele si taiati-le in bucati potrivite.

Fierbeti-le pe jumatate in apa usor sarata, apoi puneti-le in strecuratoare la scurs si racit.

Portionati in pungi pentru congelator, eliminati cat mai mult aer din acestea, aplatizati-le, etichetati-le si dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Melci cu unt reteta turceasca

Voua va plac pufoseniile? Se topesc in gura de fragede aceste bunatati din aluat, dar si ce aluat, unul fantastic si nu...

Melci cu unt reteta turceasca
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj