Bulion de Ardei

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 7 kg ardei kapia rosu si gogosar rosu
  • - sare (dupa gust)
  • - un plic conservant

Mod de preparare

Se curata si se spala ardeii. Se dau prin masina de tocat sau la robot apoi ii punem la fiert intr-un vas. Lasam sa fiarba pana scade la jumatate, adauga sare dupa gust in timpul fierberii.

La sfarsitul fierberii punem conservant (eu am pus un pliculet) si amestecam bine pentru ca acesta sa se dizolve.

Punem bulionul fierbinte in borcanele spalate si uscate in prealabil, infiletam capacele si le lasam cu gura in jos pana la racire.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.