Ardei Pentru Umplut, la Congelator

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -ardei gras, diferite culori
  • -sare

Mod de preparare

Spalati bine ardeii, taiati un capacel in partea cu codita si curatati de cotor si seminte.
Opariti-i 1-2 min, in apa clocotita sarata (doar cat sa se inmoaie putin).
Scoateti-i cu o spumiera, lasati la scurs cu gura in jos si la racit.

Puneti portionat in pungi, etichetati si dati la congelator.
Folositi iarna, dezghetati, pentru ardei umpluti, etc.
Se pot pastra pana in 12 luni.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...