Ardei Iuti in Otet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei iute
  • sare grunjoasa
  • otet
  • zahat
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Spalam ardeiul iute sub jet de apa rece. Eu am folosit borcane mai mici de 350 ml deoarece ardeii au fost micuti. Deci, asezam ardeii in borcanele cu grija sa nu-i rupem, lasand putin spatiu intr ei. Am pus la fiecare borcanel o lingurita de zahar si una rasa de sare.

Am pus cateva boabe de mustar si am turnat otet rece pana la gura borcanului, sa acoperim bine ardeii. l-am rasturnat de cateva ori sa se topeasca zaharul si sarea. Depozitam apoi ardeii in camara, beci, etc.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.