Spalam ardeiul iute sub jet de apa rece. Eu am folosit borcane mai mici de 350 ml deoarece ardeii au fost micuti. Deci, asezam ardeii in borcanele cu grija sa nu-i rupem, lasand putin spatiu intr ei. Am pus la fiecare borcanel o lingurita de zahar si una rasa de sare.
Am pus cateva boabe de mustar si am turnat otet rece pana la gura borcanului, sa acoperim bine ardeii. l-am rasturnat de cateva ori sa se topeasca zaharul si sarea. Depozitam apoi ardeii in camara, beci, etc.
Reteta am preluat-o de la bucataras Dakris >:D< .Diferenta e ca eu le-am glazurat cu ciocolata, asa cum era sugerat in...
Fursecuri in doua culoriEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj