Ardei Gras, Conservat Pentru Iarna

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -ardei gras
  • diferite culori

Mod de preparare

Spalati bine si scurgeti ardeii. Curatati-i de cotor si seminte. Feliati-i sau taiati-i bucatele.

Portionati-i in pungi de naylon, avand grija sa puneti din toate culorile.

Etichetati si dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.
Folositi iarna la pregatirea diferitelor mancaruri, sosuri etc.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește!   Dacă vă rămân bucăți de pastramă...

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj