Ardei Gras, Conservat Pentru Iarna

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -ardei gras
  • diferite culori

Mod de preparare

Spalati bine si scurgeti ardeii. Curatati-i de cotor si seminte. Feliati-i sau taiati-i bucatele.

Portionati-i in pungi de naylon, avand grija sa puneti din toate culorile.

Etichetati si dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.
Folositi iarna la pregatirea diferitelor mancaruri, sosuri etc.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.