Sandvis `Puisorul vesel`

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua felii de paine toast;
  • doua frunze de salata Lollo;
  • un snitel din piept de pui;
  • o rosie;
  • o jumatate de castravete;
  • un ou fiert tare;
  • o maslina;
  • putin ardei rosu;
  • putin morcov;
  • sare

Mod de preparare

Se taie o frunza de salata pe jumatate si se aseaza partea creata pe o felie de paine, apoi se adauga snitelul.

Rosia se decojeste si se taie rondele, apoi se aseaza peste snitel.

Castravetele se curata de coaja si se taie felii pe lung, apoi se aseaza peste rosie. Se presara putina sare si se adauga cealalta felie de paine.

Se taie frunza de salata ramasa, la fel ca pe prima, si se pune peste paine.

Oul se curata de coaja, se taie la baza si se aseaza peste salata.

Din maslina se formeaza ochii si aripile, din morcov - ciocul, iar din varful ardeiului - barbia si creasta, toate acestea cu ajutorul unu cutit cu lama foarte subtire si ascutita. Ele se fixeaza, crestand oul si impingandu-le in el (in afara de creasta).

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de vanilie cu cirese

tortuletul facut pentru ziua mea cu chinuri la pasta de zahar ca nu a iesit rosie:))reteta de blat am facut-o de aici...

Tort de vanilie cu cirese
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj