Rulada de pui cu omleta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 jumatati piept de pui fara os
  • 4 oua
  • 1 ceapa verde
  • 2 felii mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa rozmarin
  • 3 linguri suc de rosii

Mod de preparare

Intai pregatim doua omlete.
Ceapa verde o curatam, o taiem rondele.
Batem spuma doua oua, cu un praf de sare si piper.
Adaugam jumatate din ceapa verde, amestecam.
Ungem o tigaie mica cu ulei, o incingem, punem amestecul de oua.
Rumenim omleta, apoi o intoarcem usor cu o paleta sa nu se rupa, o rumenim si pe cealalta parte. La fel procedam si cu cealalta.
Jumatatile de pui le spalam, le stergem cu un servetel.
Le batem cu un ciocan de snitele, presaram sare, piper, boia dulce pe toate partile.
Punem pe fiecare bucata cate o omleta.
Taiem bucati mai lungi mozzarella, asezam deasupra.
Rulam strans fiecare rulada, prindem cu scobitori in caz de ce stau bine prinse.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ruladele, presaram rozmarin, le rumenim pe toate partile, focul sa fie portivit.
Sucul de rosii il amestecam cu o canita de apa, il punem in tigaie.
Lasam sa scada la foc potrivit sosul, timp in care tot invartim ruladele, ajutandu-ne de un cleste de bucatarie.
Cand sunt gata, le scoatem pe un platou.
Le portionam si servim. Sa aveti pofta!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac cu iaurt umplut cu nuca, stafide si rahat

Pentru reteta m-am inspirat de la Rocsi. A fost foarte bun aluatul si este pentru prima data, cand framant cozonacul pentru...

Desert cozonac cu iaurt umplut cu nuca, stafide si rahat
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj