Se ia o tava mare pentru cuptor si se unge cu unt de masa dupa care se pune intr-un vas 1/2 litru de lapte in care se inmoaie bucatile de paine dupa care se pun ordonat in tava. Dupa aceea se ung feliile de paine cu pasta de tomate „SuperCirio” si bulion.
Se adauga salam uscat sau sunca, ardei gras, ceapa verde si marar. Se razuieste branza si se adauga si bucati de cascaval. In final se adauga peste platou ouale batute.
Se baga la cuptor pentru 45 minute si se serveste calda.
Retete de suflet O combinatie minunata intre aromatul mango si vanile intr-o inghetata cremoasa.
Desert inghetata de mango si vanilieEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj