Pizza cu Blat de Paine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 felii paine
  • 1/2 litru lapt
  • 1 Ardei gras rosu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 salam uscat sau sunca
  • 1 borcan paste de tomate „SuperCirio”
  • 1 legatura mărar
  • 5 ouă
  • 1/2 kg branza de burduf sau telemea
  • 1 bucata cascaval

Mod de preparare

Se ia o tava mare pentru cuptor si se unge cu unt de masa dupa care se pune intr-un vas 1/2 litru de lapte in care se inmoaie bucatile de paine dupa care se pun ordonat in tava. Dupa aceea se ung feliile de paine cu pasta de tomate „SuperCirio” si bulion.

Se adauga salam uscat sau sunca, ardei gras, ceapa verde si marar. Se razuieste branza si se adauga si bucati de cascaval. In final se adauga peste platou ouale batute.

Se baga la cuptor pentru 45 minute si se serveste calda.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.