Drob de pui

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficăţei de pui
  • 3 legături de ceapă verde
  • 1 legătură de usturoi verde
  • 4 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 cutie mare de pate de ficat
  • 8 ouă
  • condimente pentru drob
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.

Toate verdețurile se toacă mărunt.

Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.

Se amestecă cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.

Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.

Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade cam 40 de minte,

Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.

Poftă bună!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.