Chec de carne cu ardei

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • patrujel verde tocat
  • 250 gr ardei grasi galbeni ( rosii kapia, gogosari)
  • 250 gr ardei grasi portocalii (verzi)
  • 2 oua intregi
  • 2 oua fierte si razuite
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr cascaval razuit
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura mustar dulce
  • 20 gr rama
  • sare,
  • piper macinat

Mod de preparare

Se curata si se spala ceapa si ardeii . Ceapa o dam prin razatoarea mica, ardeii se taie cubulete mai marunte.

Se amesteca carnea tocata cu 2 oua proaspete, patrunjel tocat, ceapa, cele 2 oua fierte si razuite pe razatoarea mica , ciupercile maruntite, 1 lingura de mustar. Totul se codimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se unge o tava de chec cu putin rama , 1/3 din compozitie se pune in el , peste punem ardeii portocalii , iar se pune amestecul de carne , apoi ardeii galbeni si terminam cu compozitia de carne .

Se da totul la cuptorul preincalzit la foc mijlociu ptr. cca 30 minute , dupa care se scoate si se presara cu 100 gr cascaval razuit si se pune din nou la cuptor ptr 10 minute.
Se lasa apoi la racit , se portioneaza si se poate apoi servi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Slanina fiarta cu boia si usturoi

Slanina fiarta in zeama de varza este foarte buna.

Slanina fiarta cu boia si usturoi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj