Aperitiv

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200gr salam (sau ce doriti)
  • 200gr cas (telemea, cascaval)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml lapte
  • 2 lg smantana
  • 250 gr faina
  • 2 plic praf de copt
  • ardei gras rosu si galben
  • sare
  • piper
  • sos de rosii

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama, kaizerul ... sau ce doriti) taiat cubulete, branza rasa prin razatoarea de mere, ciupercile bine scurse, laptele, smantana si amestecam bine. Praful de copt se anesteca cu faina si se cerne peste compozitie. Se amesteca iar la final se adauga si ardeii taiati cubulete.

Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Se taie in bucati patrate si se serveste cu sos de rosii picant.

Aceasta compozitie se poate coace si in forme de chec

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.