Poale-n brau - desert traditional romanesc

Placintele poale-n brau sunt un delicios desert traditional romanesc, cu o istorie bogata si o aroma inconfundabila. Aceste placinte sunt facute din aluat dospit, subtire, umplut cu un amestec dulce de branză de vaci, zahar si oua, apoi impachetat în forma unor pungi mici si fierte sau coapte pana devin aurii si fragede. Savoarea delicata a aluatului și umplutura dulce si cremoasa fac din placintele poale-n brau o alegere populara pentru orice ocazie, de la mic dejun pana la desert.

Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 1/8
Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 2/8
Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 3/8
Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 4/8
Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 5/8
Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 6/8
Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 7/8
Poale-n brau - desert traditional romanesc
Foto 8/8
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa