Placintele poale-n brau sunt un delicios desert traditional romanesc, cu o istorie bogata si o aroma inconfundabila. Aceste placinte sunt facute din aluat dospit, subtire, umplut cu un amestec dulce de branză de vaci, zahar si oua, apoi impachetat în forma unor pungi mici si fierte sau coapte pana devin aurii si fragede. Savoarea delicata a aluatului și umplutura dulce si cremoasa fac din placintele poale-n brau o alegere populara pentru orice ocazie, de la mic dejun pana la desert.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii