Taiati ardeiul copt in fasii.
Decojiti rosiile si taiati-le cubulete. Puneti-le la foc mic impreuna cu zeama lasata si zaharul, amestecand ocazional pana ce rosiile sunt facute si zeama scazuta. La sfarsit condimentati cu sare, piper si oregano, dupa gust. Dati deoparte, incorporati fasiile de ardei, patrunjelul verde si lasati la racit, in frigider, cel putin 1 ora sa se patrunda aromele.
Serviti rece- simplu cu paine; sau cald- cu mamaliguta si mujdei; ori alaturi de salata de vinete, de cartofi, legume la gratar, chiftele sau carne fripta la gratar sau in cuptor, etc.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii