Se face maioneza dintr-un ou, ulei, sare si mustar.
Se pun intr-un castron 3 linguri cu varf din maioneza obtinuta. Restul componentelor se toaca marunt de tot (lichidele se pun separat) si se pun peste maioneza, se amesteca bine, apoi se adauga cele doua lichide si se amesteca din nou. Se drege de sare si piper, se acopera vasul cu capac sau folie alimentara si se da la frigider pentru a se intrepatrunde aromele.
Este un sos rece care se serveste alaturi de peste la gratar, la cuptor sau pane.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii