Sos Tartar (Varianta Americana)

Postat pe: 27-11-2010
(0)

Ingrediente

3 linguri de maioneza foarte tare
1 castravete murat tocat foarte marunt
1 fir de ceapa verde tocat foarte marunt
patrunjel verde tocat
6-7 frunze de tarhon tocate marunt
1 lingura de otet de vin alb
2 lingurite de moare (zeama de castraveti)
sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se face maioneza dintr-un ou, ulei, sare si mustar.

Se pun intr-un castron 3 linguri cu varf din maioneza obtinuta. Restul componentelor se toaca marunt de tot (lichidele se pun separat) si se pun peste maioneza, se amesteca bine, apoi se adauga cele doua lichide si se amesteca din nou. Se drege de sare si piper, se acopera vasul cu capac sau folie alimentara si se da la frigider pentru a se intrepatrunde aromele.

Este un sos rece care se serveste alaturi de peste la gratar, la cuptor sau pane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Tartar (Varianta Americana)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Tartar (Varianta Americana)