Sos Picant Din Rosii Pentru Legume Sotate

Complexitate
redusa
Sos Picant Din Rosii Pentru Legume Sotate

Ingrediente

  • -1 kg rosii
  • -2-3 linguri ulei de masline
  • -1-2 legaturi patrunjel verde
  • -1-2 linguri otet de mere sau zeama de lamaie
  • -sare

Mod de preparare

Taiati cubulete rosiile oparite si curatate de pielita. Caliti-le in putin ulei incins, amestecand mereu, pana se ingroasa.

Spre sfarsit, adaugati patrunjelul verde, tocat marunt, otetul de mere sau zeama de lamaie si potriviti de sare.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate