Sos Picant Din Rosii Pentru Legume Sotate

Complexitate
redusa
Sos Picant Din Rosii Pentru Legume Sotate

Ingrediente

  • -1 kg rosii
  • -2-3 linguri ulei de masline
  • -1-2 legaturi patrunjel verde
  • -1-2 linguri otet de mere sau zeama de lamaie
  • -sare

Mod de preparare

Taiati cubulete rosiile oparite si curatate de pielita. Caliti-le in putin ulei incins, amestecand mereu, pana se ingroasa.

Spre sfarsit, adaugati patrunjelul verde, tocat marunt, otetul de mere sau zeama de lamaie si potriviti de sare.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sos (dip) de Usturoi
4
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Parteneri
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere