Sos Picant Din Rosii Pentru Legume Sotate

Postat pe: 12-11-2009
(0)

Ingrediente

1 kg rosii
2-3 linguri ulei de masline
1-2 legaturi patrunjel verde
1-2 linguri otet de mere sau zeama de lamaie
sare

Mod de preparare

Taiati cubulete rosiile oparite si curatate de pielita. Caliti-le in putin ulei incins, amestecand mereu, pana se ingroasa.

Spre sfarsit, adaugati patrunjelul verde, tocat marunt, otetul de mere sau zeama de lamaie si potriviti de sare.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Picant Din Rosii Pentru Legume Sotate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Picant Din Rosii Pentru Legume Sotate