Frunzele de busuioc, le punem intr-o strecuratoare, le spalam si le lasam la scurs.
Usturoiul il taiem marunt.
In paharul blenderului, punem jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de usturoi si jumatate din cantitate de ulei de masline.
Mixam bine, dupa care adaugam celelalte ingrediente si continuam sa mixam. Mixati 2 secunde, pauza 1-2 secunde, si tot asa. Sosul e gata in cateva minute.
Eu am luat jumatate din cantitatea de sos si am pus-o intr-un borcanel. Deasupra sosului am mai pus putin ulei, dupa care, l-am bagat la congelator.
In cealalta jumatate de sos ramasa, am pus formaggio.
Am amestecat bine si l-am lasat deoparte, pana voi fierbe pastele.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii