Frunzele de busuioc, le punem intr-o strecuratoare, le spalam si le lasam la scurs.
Usturoiul il taiem marunt.
In paharul blenderului, punem jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de usturoi si jumatate din cantitate de ulei de masline.
Mixam bine, dupa care adaugam celelalte ingrediente si continuam sa mixam. Mixati 2 secunde, pauza 1-2 secunde, si tot asa. Sosul e gata in cateva minute.
Eu am luat jumatate din cantitatea de sos si am pus-o intr-un borcanel. Deasupra sosului am mai pus putin ulei, dupa care, l-am bagat la congelator.
In cealalta jumatate de sos ramasa, am pus formaggio.
Am amestecat bine si l-am lasat deoparte, pana voi fierbe pastele.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii