Sos pentru friptura la gratar

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

200 g mustar Dijon ( cu boabe)
200 g pasta de tomate
75 g zahar
150 ml otet (preferabil din vin rosu)
200 ml apa
1 1/2 lingurite sare
1 1/4 lingurite piper
1 1/2 linguri unt (margarina)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se amesteca toate ingredientele mai putin untul intr-un vas si se pun la foc mic 30 de minute, la sfarsit se adauga untul si se amesteca continuu pana se incorporeaza. Se lasa la racit la temperatura camerei aprox. 1 ora inainte de servire.
Este un sos care se preteaza foarte bine fripturii de pui sau de porc la gratar, carnea se poate unge cu sos cand este pe gratar aproape facuta sau sosul se poate servi separat. Optional in sos se pot adauga ciuperci, alune si stafide care constituie o garnitura delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos pentru friptura la gratar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  11.10.2008 11:57:58

Interesant...dar nu folosesti cantitati prea mari?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos pentru friptura la gratar