Se amesteca toate ingredientele mai putin untul intr-un vas si se pun la foc mic 30 de minute, la sfarsit se adauga untul si se amesteca continuu pana se incorporeaza. Se lasa la racit la temperatura camerei aprox. 1 ora inainte de servire.
Este un sos care se preteaza foarte bine fripturii de pui sau de porc la gratar, carnea se poate unge cu sos cand este pe gratar aproape facuta sau sosul se poate servi separat. Optional in sos se pot adauga ciuperci, alune si stafide care constituie o garnitura delicioasa.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii