Se amesteca toate ingredientele mai putin untul intr-un vas si se pun la foc mic 30 de minute, la sfarsit se adauga untul si se amesteca continuu pana se incorporeaza. Se lasa la racit la temperatura camerei aprox. 1 ora inainte de servire.
Este un sos care se preteaza foarte bine fripturii de pui sau de porc la gratar, carnea se poate unge cu sos cand este pe gratar aproape facuta sau sosul se poate servi separat. Optional in sos se pot adauga ciuperci, alune si stafide care constituie o garnitura delicioasa.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii