Se taie kaiser-ul cubulete, se spala ciupercile si se taie (nu conteaza foarte mult cat de mari sau cat de mici, depinde cum va face placere sa le aveti in sos), apoi se pun la calit mai intai kaiser-ul si apoi ciupercile in uleiul de masline, dar nu mai mult de 5-6 minute.
Dupa ce s-au calit putin se adauga smantana care in mod normal trebuie sa acopere, chiar sa si depaseasca cu 2-3 degete kaiser-ul si ciupercile, apoi de adauga sare, piper si boia dulce dupa gust (boia nu foarte multa), se lasa sa fiarba in jur de 10 minute maxim la foc mic si apoi de adauga branza camembert cu tot cu coaja, se mai lasa pe foc pana ce branza s-a topit complet, se scoate coaja de la camembert se mai lasa cateva minute tot la foc mic mestecand continu.
Acest sos este foarte bun in combinatie cu friptura la gratar, cartofi prajiti si acrituri :-).
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii