Se taie kaiser-ul cubulete, se spala ciupercile si se taie (nu conteaza foarte mult cat de mari sau cat de mici, depinde cum va face placere sa le aveti in sos), apoi se pun la calit mai intai kaiser-ul si apoi ciupercile in uleiul de masline, dar nu mai mult de 5-6 minute.
Dupa ce s-au calit putin se adauga smantana care in mod normal trebuie sa acopere, chiar sa si depaseasca cu 2-3 degete kaiser-ul si ciupercile, apoi de adauga sare, piper si boia dulce dupa gust (boia nu foarte multa), se lasa sa fiarba in jur de 10 minute maxim la foc mic si apoi de adauga branza camembert cu tot cu coaja, se mai lasa pe foc pana ce branza s-a topit complet, se scoate coaja de la camembert se mai lasa cateva minute tot la foc mic mestecand continu.
Acest sos este foarte bun in combinatie cu friptura la gratar, cartofi prajiti si acrituri :-).
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii