Se taie kaiser-ul cubulete, se spala ciupercile si se taie (nu conteaza foarte mult cat de mari sau cat de mici, depinde cum va face placere sa le aveti in sos), apoi se pun la calit mai intai kaiser-ul si apoi ciupercile in uleiul de masline, dar nu mai mult de 5-6 minute.
Dupa ce s-au calit putin se adauga smantana care in mod normal trebuie sa acopere, chiar sa si depaseasca cu 2-3 degete kaiser-ul si ciupercile, apoi de adauga sare, piper si boia dulce dupa gust (boia nu foarte multa), se lasa sa fiarba in jur de 10 minute maxim la foc mic si apoi de adauga branza camembert cu tot cu coaja, se mai lasa pe foc pana ce branza s-a topit complet, se scoate coaja de la camembert se mai lasa cateva minute tot la foc mic mestecand continu.
Acest sos este foarte bun in combinatie cu friptura la gratar, cartofi prajiti si acrituri :-).
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAluaturi de casa Imi place foarte mult sa pregatesc tarte si de data aceasta am pregatit una cu branza si afine.
Desert tarta cu branza si afineReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii