Sos de Visine

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

4oo g visine (un borcan de 400) din compot
2-3 linguri de ulei
2 linguri de faina (amidon alimentar)
zahar dupa gust
un praf de sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Visinele din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se pastreaza pentru ca il vom folosi in loc de apa.

Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinele. Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert.

Daca mai este cazul (sosul este prea gros), se mai poate adauga putina apa. Se drege de zahar si sare. Se fierbe cinci minute, dupa care se serveste langa carne fiarta sau friptura cu o garnitura de cartofi pireu
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Visine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

aquarius
•  23.01.2010 17:32:10

sosul meu preferat!

lucia_bp
•  08.01.2010 11:19:52

Si eu il pregatesc destul de des si este cu adevarat bun !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Visine