Sos de vin pentru peste rasol

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

50 g unt sau untdelemn
30 g faina
2 galbenusuri
100 ml smintina
200 ml vin alb sec
1/2 l supa in care a fiert pestele

Mod de preparare

Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de pe foc. Galbenusurile se freaca cu smintina si, facultativ, se pune o lingurita cu mustar; totul se amesteca cu sosul fierbinte. Pentru aroma, se adauga marar, patrunjel, tarhon, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sos de vin pentru peste rasol" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin
unt

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de vin pentru peste rasol