Sos de Usturoi cu Smantana :

Complexitate
redusa
Sos de Usturoi cu Smantana :

Ingrediente

  • -5-6 catei de usturoi, zdrobiti
  • -1 lingurita sare
  • -2-3 linguri ulei de masline
  • -150-200 g smantana

Mod de preparare

Se freaca usturoiul cu sarea pana devine o pasta cremoasa.
Se adaugand apoi cate putin ulei si se freaca in continuare, ca la maioneza, pana la incorporarea uleiului.
Se omogenizeaza cu smantana si se da la rece pentru 1 ora, inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici