Se curata ceapa si prazul si se taie marunt. Acestea se calesc in unt, dupa care se adauga un pahar de apa, smantana si vinul. Toate se lasa la fiert aproximativ 15 minute la foc mic.
In timpul in care se fierbe ceapa si prazul, separat intr-un vas de plastic se bat galbenusurile cu o lingura de apa rece.
Se condimenteaza amestecul din tigaie, dupa care se mixeaza cu blender-ul. Atentie: Acesta nu se mixeaza in totalitate, poate ramane pe ici pe colo si cate o bucatica de praz.
Dupa ce am mixat, se toarna amestecul peste galbenusuri treptat.
Atentie: Cand punem prazul acesta trebuie sa mai fie cald!!!
Se serveste in general langa carnea de pui.
Eu am servit sosul langa piept de pui umplut http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piept_de_pui_umplut-9975/
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...
Aperitiv rulada din carne tocata cu legumeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii