Se curata ceapa si prazul si se taie marunt. Acestea se calesc in unt, dupa care se adauga un pahar de apa, smantana si vinul. Toate se lasa la fiert aproximativ 15 minute la foc mic.
In timpul in care se fierbe ceapa si prazul, separat intr-un vas de plastic se bat galbenusurile cu o lingura de apa rece.
Se condimenteaza amestecul din tigaie, dupa care se mixeaza cu blender-ul. Atentie: Acesta nu se mixeaza in totalitate, poate ramane pe ici pe colo si cate o bucatica de praz.
Dupa ce am mixat, se toarna amestecul peste galbenusuri treptat.
Atentie: Cand punem prazul acesta trebuie sa mai fie cald!!!
Se serveste in general langa carnea de pui.
Eu am servit sosul langa piept de pui umplut http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piept_de_pui_umplut-9975/
Pofta buna!!!
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.O inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii