Se curata ceapa si prazul si se taie marunt. Acestea se calesc in unt, dupa care se adauga un pahar de apa, smantana si vinul. Toate se lasa la fiert aproximativ 15 minute la foc mic.
In timpul in care se fierbe ceapa si prazul, separat intr-un vas de plastic se bat galbenusurile cu o lingura de apa rece.
Se condimenteaza amestecul din tigaie, dupa care se mixeaza cu blender-ul. Atentie: Acesta nu se mixeaza in totalitate, poate ramane pe ici pe colo si cate o bucatica de praz.
Dupa ce am mixat, se toarna amestecul peste galbenusuri treptat.
Atentie: Cand punem prazul acesta trebuie sa mai fie cald!!!
Se serveste in general langa carnea de pui.
Eu am servit sosul langa piept de pui umplut http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piept_de_pui_umplut-9975/
Pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii