Sos de mere cu hrean

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati de mere
  • 3 linguri de hrean proaspat sau din borcan
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • 1 lingura otet de vin
  • 2 linguri apa
  • 3 linguri smantana

Mod de preparare

Merele se curata, se taie marunt se baga la cuptorul cu microunde la putere maxima pentru 7-8 minute sau pur si simplu se fierb foarte bine in apa.
Se lasa merele la racit, dupa care se piseaza cu mixerul sau blenderul si se trec prin strecuratoare.
Pasta obtinuta se amesteca dupa racire cu celelalte ingrediente se condimenteaza si se da la rece.
Se serveste la rasol de vita, friptura de porc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate