Intr-o craticioara se pune ceapa la calit cand este aurie se pune laptele (aprox. 3/4) si se lasa sa dea in clocot, cam vreo 5 min. Dupa aceea faina cu restul de lapte se amesteca (ca sa nu se faca cocoloase) si se toarna peste compozitia care este pe foc amestecanduse in continuu ca sa se omogenizeze, formandu-se sosul.
Se adauga mararul tocat, sare, piper si se mai lasa pe foc cam 2 min. Dupa ce am stins focul, punem usturoiul pisat si amestecam.
sa aveti pofta!
Se poate servi ca atare, cu piept de pui la gratar si mamaliguta sau orice fel de carne fripta.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail are rețeta perfectă de plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar. Iese crocantă, aromată și gata...
Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii