Sos de Hrean cu Mere si Smantana

Complexitate
redusa
Sos de Hrean cu Mere si Smantana

Ingrediente

  • - 40 g hrean
  • - 1 mar
  • - 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • - 1 lingurita zahar
  • - sare, dupa gust
  • - 200 g smantana

Mod de preparare

Curatati marul de cotor si stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze. Curatati hreanul.

Dati-le pe razatoarea mica, apoi amestecati-le cu zahar, sare si smantana, omogenizand bine.

Serviti-l cu friptura, sarmale, peste etc. sau simplu pe paine.

Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute- este de preferat sa-l consumati proaspat facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Dobos
4
Dulciuri

Dobos

Dobos
Papricas de Cartofi cu Pui
5
Mancaruri cu carne

Papricas de Cartofi cu Pui

Papricas de Cartofi cu Pui
Parteneri
Tarta cu legume
Bucataras.RO

Tarta cu legume

Am de ceva timp pusa la pastrare o reteta care mi-a ramas la suflet datorita aspectului. Oana e de vina, din nou:))) Garantez...

Tarta cu legume
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Prajitura cu foi de napolitana
Gustos.RO

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana