Sos de castraveti(cald)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pentru 1 kg:
300 g castraveti murati,
125 g smantana,
75 g unt,
100 g faina,
30 g sare,
800 ml supa de oase

Mod de preparare

Castravetii se curata de coajasi seminte, se taie in lungime si se scurg de zeama. Faina cernuta se dizolva in supa, se adauga untul, smantana si sarea. Se fierbe circa 20 de minute, dupa care se adauga si castravetii, continuindu-se foerberea inca 20 de minute. Se verifica gustul.
La servirea preparatelor din carne de vita, pasare si fierte
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de castraveti(cald)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de castraveti(cald)