Sos cu marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - usturoi 2 catei
  • - ulei 2-3 linguri
  • - faina 2-3 linguri
  • - lapte 1/2 - 2/3 cana mare
  • - marar prospat 1 legatura

Mod de preparare

Se pune la prajit un pic usturoiul, se adauga faina sa se prajeasca o idee si se toarna laptele. Se amesteca incontinuu ca sa nu se lege de cratita, daca se intaresrte prea tare sosul se mai poate adauga un pic de apa. Aproape de final, cand obtinem consistenta dorita, se adauga mararul tocat si sare dupa gust si se mai lasa 2-3 minute.
Poate fii servit langa orice preparat din carne. Se poate servi atat cald, cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate