Se amesteca toate intr-un vas si dupa il punem pe foc amestecand continutul continuu pana se ingroasa.
Cand e gata se da deoparte, punem branza rasa si altfel de branza (eu am pus gorgonzola).
Daca vrem putem face diverse creme cu acest bechamel; eu am pus intr-un vas 2 lingurite de pesto si am amestecat cu crema si a iesit o foarte buna crema pentru paste la cuptor sau cum va place.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii