Rosiile, se cantaresc, se spala si se taie in doua. Cu ajutorul unei lingurite, se scot semintele si pulpa din interior.
Jumatatile de rosii curatate de seminte, se taie, iarasi in doua si se pun intr-un bol.
Separat, frunzele de busuioc se spala. Dupa care se sterg cu un servetel de bucatarie. Frunzele de busuioc spalate si uscate, se pun in bolul cu rosiile.
Peste ele se pun migalele, usturoiul ras, lingurile de formaggio si ricotta, sare si uleiul de masline.
Cu ajutorul blenderului, se mixeaza bine. Ca si rezultat, veti avea o pasta fina, delicioasa.
Pofta buna!
Sosul se poate tine 1 h, la frigider sau se poate amesteca imediat, cu paste. Daca vreti, cand amestecati sosul cu paste, mai adaugati formaggio.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii