Amestecati toate ingredientele si treceti-le prin rasnita electrica sau maruntiti-le foarte bine cu un mojar. Combinati-le cu sucul de lamaie si otetul de vin alb.
Incingeti intr-o tigaie uleiul, adaugati amestecul de condimente si lasati sa fiarba circa 10 min pana isi dezvolta aromele si se ingroasa putin, amestecand.
Lasati la racit.
Se intrebuinteaza ca marinada pentru carnea de pui.
Pasta tikka preparata poate fi pastrata la frigider, pana in 3 luni, intr-un borcan cu capac ce inchide etans.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii