Pasta Tikka

Postat pe: 16-12-2009
(0)

Ingrediente

2 linguri seminte coriandru
2 linguri chimion
2 linguri fulgi de usturoi (pudra de usturoi)
2 lingurite chilli, pudra
5 lingurite curcuma (turmeric)
1 lingura menta uscata
1 lingurita sare
1 lingurita suc de lamaie
150 ml otet de vin alb
150 ml ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Amestecati toate ingredientele si treceti-le prin rasnita electrica sau maruntiti-le foarte bine cu un mojar. Combinati-le cu sucul de lamaie si otetul de vin alb.

Incingeti intr-o tigaie uleiul, adaugati amestecul de condimente si lasati sa fiarba circa 10 min pana isi dezvolta aromele si se ingroasa putin, amestecand.

Lasati la racit.

Se intrebuinteaza ca marinada pentru carnea de pui.

Pasta tikka preparata poate fi pastrata la frigider, pana in 3 luni, intr-un borcan cu capac ce inchide etans.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasta Tikka" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta Tikka