Frecati usturoiul cu sare pana devine o pasta cremoasa.
Adaugati treptat si cate putin ulei, continuand sa frecati energic amestecul, de fiecare data, pana ce uleiul este incorporat.
Puneti zeama de lamaie, optional.
Inglobati smantana sau iaurtul, rosia, verdeata si omogenizati bine.
Serviti mujdeiul intr-o sosiera sau un bol.
Nu cred ca mai este necesar sa spun cat este de bun…puteti sa-l serviti chiar si asa simplu, intins pe o felie de paine calda sau prajita.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaM-am inspirat de la Rocsy doar ca eu am mai schimbat pe ici pe colo, in functie de ce am avut la indemana.....
Salata cu ghebeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii