Ieri m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o ciorba de fasole la crock-pot, a iesit foarte gustoasa.
Mod de preparare:
Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.
Aparatul l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.
Totul a durat cam 6 ore, pe nivelul high.
Portii: 4
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/10/ciorba-de-fasole-cu-os-afumat-la-crock.html
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaReteta din revista Goodfood, senzationala!
Rulouri de vinete cu ricotta si spanacSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii