Salata de Praz

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de praz
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Din praz se poate face salata atat crud cat si fiert. Daca se fierbe, se pune prazul curatit si taiat in bucati de 5 cm, cu apa fierbinte, la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Pentru ca prazul fierbe repede trebuie sa se aibe grija sa nu se sfarame.

Se face sosul din ulei, otet, sare, piper si mustar. Se toarna peste prazul scurs si racorit. Salata de praz crud se prepare cu acelasi sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa