Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, fierbandu-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun apoi intr-o sita si se clatesc cu apa rece.
Castravetele se taie rondele.
Rosia se taie in sferturi, apoi se feliaza.
Ceapa se taie marunt.
Legumele se pun intr-un castron, se adauga putina sare si ulei peste ele si se amesteca.
Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie rondele.
In castron se adauga maslinele, pastele si mozzarella taiata cubulete si se amesteca totul, apoi se poate servi salata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii