Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, fierbandu-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun apoi intr-o sita si se clatesc cu apa rece.
Castravetele se taie rondele.
Rosia se taie in sferturi, apoi se feliaza.
Ceapa se taie marunt.
Legumele se pun intr-un castron, se adauga putina sare si ulei peste ele si se amesteca.
Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie rondele.
In castron se adauga maslinele, pastele si mozzarella taiata cubulete si se amesteca totul, apoi se poate servi salata.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPentru ca Bucataras m-a rasplatit cu un panini maker, m-am gandit sa fac clatitele la acest aparat. Am pregatit un aluat mai...
Clatite cu umplutura de branza, nuca de cocos si limeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii