Salata de paste cu legume, masline si mozzarella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata de paste cu legume, masline si mozzarella

Ingrediente

  • 50 g fusilli + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • 50 g castravete;
  • o rosie;
  • o ceapa;
  • 50 g masline negre;
  • 125 g mozzarella;
  • o lingura ulei de masline;
  • sare, dupa gust

Mod de preparare

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, fierbandu-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun apoi intr-o sita si se clatesc cu apa rece.

Castravetele se taie rondele.

Rosia se taie in sferturi, apoi se feliaza.

Ceapa se taie marunt.

Legumele se pun intr-un castron, se adauga putina sare si ulei peste ele si se amesteca.

Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie rondele.

In castron se adauga maslinele, pastele si mozzarella taiata cubulete si se amesteca totul, apoi se poate servi salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici