Se spala bine, se curata, apoi se taie fructele cubulete aproximativ egale.
Se pun intr-un bol, se presara zaharul vanilinat (mai mult pentru aroma), se toarna coniacul si se amesteca bine. Se da la frigider pana se consuma.
Se pune salata in cupe si se serveste. Nu recomand frisca, pentru ca fructele ar trebui consumate ca atare.
Va doresc pofta buna!
Si nu uitati: Mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam! :)
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDe cateva zile tot imi statea gandul la un preparat de genul acesta. Nu am gasit nici o reteta exact cum imi doream eu, asa...
Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptorSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii