Daca avem indemanare la tocat atunci va fi o treaba usoara de realizat.
Tocam totul cat putem de subtire si lung.
Amestecam totul dar sare o lasam pentru clipa in care servim deoarece se moaie.
Asezonam cu otet, cu miere si ulei iar de pastrat se pastreaza la rece.
Poate insoti cu cinste orice ospat fara discriminare.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii