Salata se desface, se spala si se taie, dupa plac (eu am pus 2 maini pune de salata verde, taiata, nu stiu exact gramajul, ea fiind usoara si voluminoasa). Dupa se pune intr-un bol.
Avocado se taie in jumatate, se scoate samburele, iar cu o lingurita se scoate miezul. Miezul se taie, dupa mai marunt si se pune peste salata.
Ceapa verde si rosiile, se spala, se taie, si se pun peste salata verde. La sfarsit, se pune sare si zeama de la 1/2 de lamaie (mai mult sau mai putin, dupa gust).
Se amesteca bine, dupa care se poate servii.
Pofta mare!
Merge foarte bine cu cartofi prajiti si snitel, sau o fripturica!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii