Se spala pepenele, se sterge cu un servetel de hartie si se cresteaza. Se elimina semintele, apoi se scobeste, lasand coaja groasa de aproximativ 1 cm.
Perele se spala, se curata de coaja si seminte si se taie bucatele.
Kiwi-urile se curata de coaja, se spala si se taie doua felii pentru decor. Restul se taie in sferturi, apoi feliute.
Piersica se decojeste, se spala, apoi se taie felii. Doua se opresc pentru decor, restul se taie in bucati mici.
Banana se decojeste, se taie in sferturi, apoi feliute.
Toate aceste fructe se pun intr-o craticioara, se presara o lingura de zahar peste ele si 50 ml de suc de la pepenele galben, apoi se amesteca. Se aseaza salata in jumatatile de pepene, apoi se decoreaza cu feliile de kiwi si de piersica, punandu-le pe scobitori, si cu boabele de struguri spalate.
Salata se poate servi imediat sau daca o preferati rece, se mai poate baga la frigider ca sa se racoreasca.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii