O salata de cartofi cu legume si verdeturi, simpla si gustoasa, perfecta atat ca garnitura, cat si ca fel principal. Se face usor, cu ingrediente la indemana, si aduce mereu un strop de prospetime pe masa.O poti servi calda, imediat dupa ce ai fiert cartofii, sau rece, lasata la frigider cateva ore, cand aromele se intrepatrund si devin si mai intense. Este o salata care merge de minune la gratare, dar si ca masa de sine statatoare intr-o zi in care vrei ceva usor si satios in acelasi timp.
Se spala cartofii bine si se fierb in coaja pana cand intra usor furculita in ei. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se curata si se taie rondele sau cubulete, dupa preferinta. Castravetele si ardeiul se taie bucatele, iar ceapa rosie se feliaza subtire. Intr-un bol incapator, se amesteca toate legumele cu cartofii. Se adauga uleiul de masline, otetul (sau sucul de lamaie), sare si piper. Se presara patrunjel verde si, daca iti place, putin marar pentru un plus de prospetime.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii