Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Preincălzim cuptorul la 180 de grade Celsius
Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii.
Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor pentru maxim 15 minute, la 170 de grade C.
După ce le scoatem din cuptor, vom observa că perele sunt puțin crocante. Punem brânză gorgonzola în scobitura perei, apoi adăugăm miezul de nucă și peste turnăm firicele de miere.
Vezi și o rețetă delicioasă de Paste cu sos Gorgonzola
Ornăm cu câteva fire de cimbru proaspăt și un praf de piper.
Putem servi și alături de câteva felii de prosciutto crudo. Poftă bună!
Tu știi care este semnul ce-ți confirmă că achiziționezi de la raft o brânză gorgonzola de calitate?
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii